2 ago 2007, 11:06

Кажи ми 

  Poesía
579 0 4
Какво е любовта, кажи ми,
не е ли утринна роса...
която с бисерните капки
е покрила младите листа.

Не е ли слънцето, което
огряваше ме всеки ден
и с огнени лъчи запали
гаснещата обич в мен.

Ти беше вятърът прохладен,
погалил нежната ми плът,
завинаги понесъл ме далече
по странен и самотен път.

Ти беше птица, приютила
листенце от голямото дърво,
което щеше да се скита,
останало завинаги само.

© Амората Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??