25 dic 2009, 20:18

Кажи ми... 

  Poesía » Otra
752 0 7

Изгорих всичко, което ми бе подарила
и изтрих всичко, което написах за теб,
но от мислите си не мога да те изтрия,
не мога да превърна огъня в лед.

Кажи ми как да спра да желая?
Да накарам всичко в мен да мълчи,
как да сложа начало на края
и да отричам това, което личи?

Кажи ми как да спра да обичам,
когато слънцето гледа от твойте очи?
Когато ти си копнеж и надежда,
когато всичко, което искам, си ти?

 

 

24.12.2009

© Адриан Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??