27 ago 2014, 21:50

Кажи ми, циганко 

  Poesía
1245 2 38

Кажи ми, циганко, дори

и смърт да крие черната утайка,

а знам че лъжеш - за пари,

но днес за мен си и баща и майка.

 

Кажи ми, циганко, гадай,

какво се крие в шарената чаша,

надежда само ми продай,

та и от смърт да се не плаша.

 

Продай ми, циганко, мечта,
за мене мила златото е плява,
мисли за мене: Будала!
Но знай щастлива съм такава.

 

 

 

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??