Ако днес паднеш в битка
И не знаеш защо си умрял.
Нека ти кажа, приятел.
Ти си просто кайма.
Ако днес паднеш в битка
За нечия чужда земя.
Нека ти кажа, войнико.
Ти си просто кайма.
Ако днес паднеш в битка
Без почест, безчестен, незнаен
Нека ти кажа, да знаеш.
Ти си просто кайма.
С мирис на фосфорни бомби
Пропит.
До твойте убити, ще легнеш в пръстта.
Пито - платено.
Така било писано.
Тор при торта.
© Svetoslav Vasilev Todos los derechos reservados