Mar 23, 2022, 9:08 PM

Кайма 

  Poetry » Civilian
362 0 3

Ако днес паднеш в битка

И не знаеш защо си умрял. 

Нека ти кажа, приятел.

Ти си просто кайма.

 

Ако днес паднеш в битка

За нечия чужда земя.

Нека ти кажа, войнико.

Ти си просто кайма.

 

Ако днес паднеш в битка

Без почест, безчестен, незнаен 

Нека ти кажа, да знаеш.

Ти си просто кайма.

 

С мирис на фосфорни бомби

Пропит.

До твойте убити, ще легнеш в пръстта.

Пито - платено.

Така било писано.

Тор при торта.

 

 

© Svetoslav Vasilev All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??