13 may 2008, 13:41

Кайсия 

  Poesía » Para niños
716 0 1
Аз похапвам си кайсия,
след като с вода измия

и обичам да я ям -
за да стана аз голям,

че е с чуден аромат
и оранжев, хубав цвят.

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??