28 feb 2010, 18:10

Как 

  Poesía
426 0 1

                      КАК

 

Как да забравя ръцете, които ме милват?

Как да забравя очите, вперени в мен?..

Как да забравя раздялата – болката дива?

Как да забравя теб? И първия ден...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??