28.02.2010 г., 18:10 ч.

Как 

  Поезия
427 0 1

                      КАК

 

Как да забравя ръцете, които ме милват?

Как да забравя очите, вперени в мен?..

Как да забравя раздялата – болката дива?

Как да забравя теб? И първия ден...

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??