Feb 28, 2010, 6:10 PM

Как 

  Poetry
463 0 1

                      КАК

 

Как да забравя ръцете, които ме милват?

Как да забравя очите, вперени в мен?..

Как да забравя раздялата – болката дива?

Как да забравя теб? И първия ден...

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??