14 mar 2010, 12:01

Как да те забравя? 

  Poesía » De amor
617 0 1

Всяка мисъл - болка!

Всеки звън - надежда!

Всеки миг отмерва

времето без теб!

 

Щом за теб се сетя,

във гърдите лудо

блъска се сърцето

в ритъм с див копнеж!

 

Как да те забравя,

като те обичам

и без тебе страдам

тежко наранен?

 

Времето лекува,

но кога ще стане,

щом сега се мятам

като лъв ранен!

 

Знам, че скоро мрака

ще отстъпи злобно

и за мен отново

ще настъпи ден!

 

Но в душата вечно

ще остане рана!

Споменът за тебе

ще живее в мен!

14.03.2010

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не се забравя...
    Научаваме се да живеем с тази липса.
    Да, живи са стиховете ти, Светльо!

    Пиши!!!
Propuestas
: ??:??