22 ago 2007, 0:33

Как искам 

  Poesía
611 0 3

Да ме приласкаеш в нощите самотни,

да галиш с поглед моите очи

и после да отпиваш до забрава

вълшебен сок от радостни сълзи.


Да ни поеме бясно вихъра

на огнената страст и любовта

и да открием двама с тебе извора,

на прелестната младост на света

.

© Живка Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??