Aug 22, 2007, 12:33 AM

Как искам 

  Poetry
616 0 3

Да ме приласкаеш в нощите самотни,

да галиш с поглед моите очи

и после да отпиваш до забрава

вълшебен сок от радостни сълзи.


Да ни поеме бясно вихъра

на огнената страст и любовта

и да открием двама с тебе извора,

на прелестната младост на света

.

© Живка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??