22.08.2007 г., 0:33 ч.

Как искам 

  Поезия
562 0 3

Да ме приласкаеш в нощите самотни,

да галиш с поглед моите очи

и после да отпиваш до забрава

вълшебен сок от радостни сълзи.


Да ни поеме бясно вихъра

на огнената страст и любовта

и да открием двама с тебе извора,

на прелестната младост на света

.

© Живка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??