22 авг. 2007 г., 00:33

Как искам 

  Поэзия
617 0 3

Да ме приласкаеш в нощите самотни,

да галиш с поглед моите очи

и после да отпиваш до забрава

вълшебен сок от радостни сълзи.


Да ни поеме бясно вихъра

на огнената страст и любовта

и да открием двама с тебе извора,

на прелестната младост на света

.

© Живка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??