15 jul 2009, 7:00

Как живите цветя ухаят... 

  Poesía » De amor
5881 0 38

 

Как живите цветя ухаят

с красив и чувствен аромат...

Не ги откъсвай от душата -

без време ще се изсушат.

 

 

Поливай ги със порив жаден

и радвай им се всеки път,

когато, милвани от вятър,

на воля щедро те растат...

 

 

Не искам чувства от хербарий,

а  обич с нежен дъх и цвят.

И даже да е много кратка,

за цяла вечност си богат...

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??