Как живите цветя ухаят
с красив и чувствен аромат...
Не ги откъсвай от душата -
без време ще се изсушат.
Поливай ги със порив жаден
и радвай им се всеки път,
когато, милвани от вятър,
на воля щедро те растат...
Не искам чувства от хербарий,
а обич с нежен дъх и цвят.
И даже да е много кратка,
за цяла вечност си богат...
© Вилдан Сефер All rights reserved.