15 jun 2007, 20:42

Как обичам влакове! 

  Poesía
525 0 3
Да знаеш само как обичам влакове...
И релсите забързани нанякъде,
пероните във вечното очакване,
стаени със  смълчаната надежда.
Да знаеш само как обичам влакове,
отнасящи в хиляди посоки
любов, мечти  и срещи, и желания,
и спомени, и  скритите   копнежи.
Да знаеш само как обичам влакове,
 но все стоя на тази малка гара,
привързана към делниците сиви,
сънувам само нощем влакове.

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??