Как само ме тегли към тебе...
По-хубав си от всеки принц... и по-грешен...
По-остро влизаш под кожата от
всяко грахово зърно...
Не искаш доказателства, че съм принцесата...
Желаеш ме такава, каквато
винаги си ме искал - твоя !
Некрасива, неперфектна, не принцеса...
Пепеляшка... грешница - но само твоя...
По-добър си от всеки принц...
Белият кон е дълбоко в сърцето ти...
До болка си истински
Изненадващ..
Искам те -
Принцовете не ме заслужават!
© Вени Николова Todos los derechos reservados