20.05.2007 г., 1:10 ч.

Как само ме тегли към тебе .. 

  Поезия
702 0 7
 

Как само ме тегли към тебе...

По-хубав си от всеки принц... и по-грешен...

По-остро влизаш под кожата от

                               всяко грахово зърно...

Не искаш доказателства, че съм принцесата...

Желаеш ме такава, каквато

винаги си ме искал - твоя !

Некрасива, неперфектна, не принцеса...

Пепеляшка... грешница - но само твоя...

По-добър си от всеки принц...

Белият кон е дълбоко в сърцето ти...

До болка си истински

                           Изненадващ..

Искам те -

Принцовете не ме заслужават!

© Вени Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??