25 jul 2018, 16:47

Как си? 

  Poesía » Otra
652 2 4

Благодаря, добре съм” е за пред другите.

Пред себе си съм... себе си...

Оголена сетивност... Мисъл полудяла...

Пулсиращи импулси... Една кървяща рана...

 

                                     © Павлина Петрова 

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??