25.07.2018 г., 16:47 ч.

Как си? 

  Поезия » Друга
647 2 4

Благодаря, добре съм” е за пред другите.

Пред себе си съм... себе си...

Оголена сетивност... Мисъл полудяла...

Пулсиращи импулси... Една кървяща рана...

 

                                     © Павлина Петрова 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??