25 июл. 2018 г., 16:47

Как си? 

  Поэзия » Другая
651 2 4

Благодаря, добре съм” е за пред другите.

Пред себе си съм... себе си...

Оголена сетивност... Мисъл полудяла...

Пулсиращи импулси... Една кървяща рана...

 

                                     © Павлина Петрова 

© Павлина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??