Как, защо го правя?
Защото имам нужда.
Как чашата си да оставя,
щом изпитвам жажда чужда!
Усещам устните си, тъй напукани,
насладата от допира в стъклото,
а също и краката си усукани,
последствие от срещата с Мерлото.
© Анна Станоева Todos los derechos reservados