9 sept 2018, 18:10

Както се чѝни 

  Poesía
190 0 0

както се чѝни
години наред ще се
помни ДЕВЕТИ

 

СЕПТЕМВРИ с добро и ще
бъде мечта и завет

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??