Sep 9, 2018, 6:10 PM

Както се чѝни 

  Poetry
193 0 0

както се чѝни
години наред ще се
помни ДЕВЕТИ

 

СЕПТЕМВРИ с добро и ще
бъде мечта и завет

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??