9.09.2018 г., 18:10 ч.

Както се чѝни 

  Поезия
191 0 0

както се чѝни
години наред ще се
помни ДЕВЕТИ

 

СЕПТЕМВРИ с добро и ще
бъде мечта и завет

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??