Свистят край мене мислите променливи...
със шумно ветровито вдишване...
с горчив отпечатък на сгъстени сиви бои
и глухи остатъци от нахапана тишина...
Солта по ресниците ми изгори
и последните цветни нюанси.
Вече не се познавам...
Бодлива съм.
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados