25.05.2018 г., 19:19 ч.

Кактус 

  Поезия » Философска
585 2 1

 

Свистят край мене мислите променливи...

със шумно ветровито вдишване...

с горчив отпечатък на сгъстени сиви бои

и глухи остатъци от нахапана тишина...

Солта по ресниците ми изгори 

и последните цветни нюанси.

Вече не се познавам...

Бодлива съм.

                                             

                   © Павлина Петрова 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1055 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Познато състояние!
Предложения
: ??:??