3 feb 2019, 15:54

Какво е любовта? 

  Poesía » De amor
649 1 0

Какво е любовта? Двете ти ръце...

които ме прегръщат...

Зелените очи на твоето лице,

които са способни и от онзи свят да връщат!

 

Какво е любовта? Две думи нежни...

Които казва твоя глас...

Усмивките, повдигащи бузките ти белоснежни,

които мога да гледам във захлас...

 

Какво е любовта? Това си ти!

Момиче за което давам всичко!

Момиче което сбъдва моите мечти!

И за което тупти сърцето ми едничко!

© Мирослав Драгоев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??