3.02.2019 г., 15:54 ч.

Какво е любовта? 

  Поезия » Любовна
646 1 0

Какво е любовта? Двете ти ръце...

които ме прегръщат...

Зелените очи на твоето лице,

които са способни и от онзи свят да връщат!

 

Какво е любовта? Две думи нежни...

Които казва твоя глас...

Усмивките, повдигащи бузките ти белоснежни,

които мога да гледам във захлас...

 

Какво е любовта? Това си ти!

Момиче за което давам всичко!

Момиче което сбъдва моите мечти!

И за което тупти сърцето ми едничко!

© Мирослав Драгоев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??