Feb 3, 2019, 3:54 PM

Какво е любовта? 

  Poetry » Love
647 1 0

Какво е любовта? Двете ти ръце...

които ме прегръщат...

Зелените очи на твоето лице,

които са способни и от онзи свят да връщат!

 

Какво е любовта? Две думи нежни...

Които казва твоя глас...

Усмивките, повдигащи бузките ти белоснежни,

които мога да гледам във захлас...

 

Какво е любовта? Това си ти!

Момиче за което давам всичко!

Момиче което сбъдва моите мечти!

И за което тупти сърцето ми едничко!

© Мирослав Драгоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??