Разбрах какво е да пишеш, когато разполагаш с голям емоционален заряд. Получава се много добре. Ето резултатът:
Какво ми е в момента
Как да мисля за крале, когато
вкъщи баба ми се мъчи.
Все лежи и с памперс е, откакто
удар тя получи.
И сега във тази мрачна вечер
взела пак е да мърмори.
Моли се и казва стига вече
и коремът ù къркори.
Да ви кажа, памперсът смърди.
През нощта едва се спи.
Ако майка ми задреме,
бабата ще да застене.
Същевременно участвам в някакъв голям конкурс.
Гласове ако събирам, ако се окажа бърз,
скоро вече ще продавам,
книгата си ще раздавам.
Само че се депресирам.
Колкото и да се рекламирам,
щом погледна в сайта, виждам -
малка бройка гласове аз имам.
Но обаче вярвам, че ще бъде
моята мечта реалност.
Че това е само гъдел,
от съдбата дребна гадост.
© Калин Кръстев Todos los derechos reservados