21.10.2012 г., 21:39 ч.

Какво ми е в момента 

  Поезия
614 0 0

Разбрах какво е да пишеш, когато разполагаш с голям емоционален заряд. Получава се много добре. Ето резултатът: 

 

Какво ми е в момента

 

Как да мисля за крале, когато

вкъщи баба ми се мъчи.

Все лежи и с памперс е, откакто

удар тя получи.

 

И сега във тази мрачна вечер

взела пак е да мърмори.

Моли се и казва стига вече

и коремът ù къркори.

 

Да ви кажа, памперсът смърди.

През нощта едва се спи.

Ако майка ми задреме,

бабата ще да застене.

 

Същевременно участвам в някакъв голям конкурс.

Гласове ако събирам, ако се окажа бърз,

скоро вече ще продавам,

книгата си ще раздавам.

 

Само че се депресирам.

Колкото и да се рекламирам,

щом погледна в сайта, виждам -

малка бройка гласове аз имам.

 

Но обаче вярвам, че ще бъде

моята мечта реалност.

Че това е само гъдел, 

от съдбата дребна гадост.

© Калин Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??