22 ene 2016, 13:46

Какво му трябва на мъжа 

  Poesía
262 0 0

Какво му трябва на мъжа

 

Какво му трябва на мъжа -

едно сияещо лице.

Две нежни думи. Без лъжа.

И две протегнати ръце.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??