Jan 22, 2016, 1:46 PM

Какво му трябва на мъжа 

  Poetry
266 0 0

Какво му трябва на мъжа

 

Какво му трябва на мъжа -

едно сияещо лице.

Две нежни думи. Без лъжа.

И две протегнати ръце.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??