10 abr 2019, 15:00  

Недей 

  Poesía » De amor, Otra
450 0 0

Недей разбива сърцето ми,

когато искам да споделя с теб

моите ранени вени.

Недей мрази ме,

а  прегърни ме силно.

Целуни ме "нежно","тайно"

под нощната светлина.

И отнесиме на край света.


 

© Валентина Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??