10 апр. 2019 г., 15:00  

Недей 

  Поэзия » Любовная, Другая
451 0 0

Недей разбива сърцето ми,

когато искам да споделя с теб

моите ранени вени.

Недей мрази ме,

а  прегърни ме силно.

Целуни ме "нежно","тайно"

под нощната светлина.

И отнесиме на край света.


 

© Валентина Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??