Apr 10, 2019, 3:00 PM  

Недей 

  Poetry » Love, Other
452 0 0

Недей разбива сърцето ми,

когато искам да споделя с теб

моите ранени вени.

Недей мрази ме,

а  прегърни ме силно.

Целуни ме "нежно","тайно"

под нощната светлина.

И отнесиме на край света.


 

© Валентина Неделчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??