13 ago 2017, 0:48

Какво ще направиш, кажи ми? 

  Poesía » Filosófica, Otra
712 1 6

Омръзна ли ти

от симулирана любов,

от излъскани думи,

от напразни надежди

и трудни мечти?...

Омръзна ли ти

все да си готов

да бъдеш отхвърлен,

да бъдеш измамен,

да бъдеш неразбран?...

Омръзна ли ти?

Какво ще направиш?

Ще крещиш,

или ще мълчиш?

Ще се бориш,

или ще се молиш?

Ще изградиш,

или ще разрушиш?

Какво ще решиш

и ще сториш?

 

 

 

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??