Aug 13, 2017, 12:48 AM

Какво ще направиш, кажи ми? 

  Poetry » Phylosophy, Other
736 1 6

Омръзна ли ти

от симулирана любов,

от излъскани думи,

от напразни надежди

и трудни мечти?...

Омръзна ли ти

все да си готов

да бъдеш отхвърлен,

да бъдеш измамен,

да бъдеш неразбран?...

Омръзна ли ти?

Какво ще направиш?

Ще крещиш,

или ще мълчиш?

Ще се бориш,

или ще се молиш?

Ще изградиш,

или ще разрушиш?

Какво ще решиш

и ще сториш?

 

 

 

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??