13.08.2017 г., 0:48 ч.

Какво ще направиш, кажи ми? 

  Поезия » Философска, Друга
711 1 6

Омръзна ли ти

от симулирана любов,

от излъскани думи,

от напразни надежди

и трудни мечти?...

Омръзна ли ти

все да си готов

да бъдеш отхвърлен,

да бъдеш измамен,

да бъдеш неразбран?...

Омръзна ли ти?

Какво ще направиш?

Ще крещиш,

или ще мълчиш?

Ще се бориш,

или ще се молиш?

Ще изградиш,

или ще разрушиш?

Какво ще решиш

и ще сториш?

 

 

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??