18 oct 2006, 20:02

Какво си? 

  Poesía
768 0 24

 

 

Къде си ти?

Какво си –

прекрасен сън

или мечта?…

Дали

във мислите ми само

скиташ

или реален,

някъде в света,

се бориш

с бурното море

от завист и измама,

грях и суета?!…

 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??