7 mar 2009, 20:18

Какво си ти 

  Poesía » De amor
590 0 0

Ти си тъга,

мисъл в моята мисъл разбрала

колко далеч си сега и преди,

колко сама съм аз днес, колко съм слаба.

 

Ти си сънят,

който сънувам, когато съм будна, тогава

ти си денят,

в който те чакам, но в който те няма.

 

Ти си моята жажда неутолена,

ти си огън, пламнал в пожар,

ти си спомен и слабост несподелена,

ти си стих, останал в мен,

ти си дух и магия неразвалена.

 

Ти си това,

там някъде в мене дълбоко,

там в малката слаба душа,

ти си наказанието жестоко.

© Мая Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??