21 jul 2013, 19:13

Какво си ти? 

  Poesía » Otra
1097 0 9

Какво си ти, което ме убиваш

вече трети ден така нахално,

стомаха ми на топче свиваш,

неочаквано се появяваш, сякаш нереално.

 

Какво си ти, не зная,

притеснение или пък пеперуда заблудена,

ако е тъй, кажи - да те убия

преди първа аз да бъда наранена.

 

Какво си ти, кажи ми,

скрит спомен във кутия прашна?

Един-едничък жокер покажи ми,

кажи кое, кога, къде препраща?

 

Какво си ти, издай се,

скоро в мислите ми ти ще си пленено,

ще те сложа надълбоко,

на място мрачно, тихо и студено.

© Радостина Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??