Jul 21, 2013, 7:13 PM

Какво си ти? 

  Poetry » Other
1095 0 9

Какво си ти, което ме убиваш

вече трети ден така нахално,

стомаха ми на топче свиваш,

неочаквано се появяваш, сякаш нереално.

 

Какво си ти, не зная,

притеснение или пък пеперуда заблудена,

ако е тъй, кажи - да те убия

преди първа аз да бъда наранена.

 

Какво си ти, кажи ми,

скрит спомен във кутия прашна?

Един-едничък жокер покажи ми,

кажи кое, кога, къде препраща?

 

Какво си ти, издай се,

скоро в мислите ми ти ще си пленено,

ще те сложа надълбоко,

на място мрачно, тихо и студено.

© Радостина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??