9 sept 2008, 13:22

Какво си ти? 

  Poesía » Otra
605 0 2

Виждам те, виждам те в ъгъла скрита, 

с бяла наметка цяла покрита.

Какво си, за Бога, дали привидение?

Или самодива? Намек? Знамение?

Дали ще изчезнеш, ако те докосна?

Или си вълшебница и ще ме омагьосаш?

Дали си снежинка, красива и бяла?

Или си птица сега долетяла?

О, ти си ангел, по-близо ела, 

вече разбрах, че за мен си дошла!

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??