Sep 9, 2008, 1:22 PM

Какво си ти? 

  Poetry » Other
611 0 2

Виждам те, виждам те в ъгъла скрита, 

с бяла наметка цяла покрита.

Какво си, за Бога, дали привидение?

Или самодива? Намек? Знамение?

Дали ще изчезнеш, ако те докосна?

Или си вълшебница и ще ме омагьосаш?

Дали си снежинка, красива и бяла?

Или си птица сега долетяла?

О, ти си ангел, по-близо ела, 

вече разбрах, че за мен си дошла!

© Петя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??