9 сент. 2008 г., 13:22

Какво си ти? 

  Поэзия » Другая
612 0 2

Виждам те, виждам те в ъгъла скрита, 

с бяла наметка цяла покрита.

Какво си, за Бога, дали привидение?

Или самодива? Намек? Знамение?

Дали ще изчезнеш, ако те докосна?

Или си вълшебница и ще ме омагьосаш?

Дали си снежинка, красива и бяла?

Или си птица сега долетяла?

О, ти си ангел, по-близо ела, 

вече разбрах, че за мен си дошла!

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??