Във тъмна нощ, след споделена
любов не заспиваш... мисли поглъщат
живота заспал. Верую... надежда или
просто кинжал - Мисли, развои.
Героят е измислен, провал.
Сън, реалност, отново, провал...
Господи дай ми... какво? Кинжал.
Чувам музика. Народът празнува - какво.
Литургия, молитва, защо?
Във тъмната нощ, след споделена любов...
Загива героят без капчица мощ.
Фанфари, илюзии, молитва... отрова.
© Ангел Todos los derechos reservados