10 may 2012, 1:54

Кáлен имунитет 

  Poesía » Para niños
1107 0 20

Тази мама как не знае,

че в калта ми се играе!

Все ми казва: "Гледай, Боби,

тук е пълно със микроби!"

 

Аз обичам в кал и локви

с моите крачета мокри

да пошляпам - раз и два -

ех, че весела игра!

 

И бацили, и микроби

от калта се плашат много!

Всеки ден от два до пет

аз градя имунитет!

 

 

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??